Warszawa, ul. Pomorska 31a (przy ul. Modlińskiej)
tel. 22 814 52 40
REAL-MED
Gabinet Biorezonansu
Home
Oferta
Cennik
Masaże
Kontakt
testy
Pokarmowy i dodatki spożywcze:
Histamina
Pszenica
Glutamat
Serotonina
Skrobia pszenna
Herbata zielona
Tyramina
Otręby pszenne
Kawa mielona
Fenyletylamina
Owies
Kawa bezkofeinowa
Gliadyna
Otręby owsiane
Isostar
Gluten
Żyto
Kakao
Kwas salicylowy
Gryka
Herbata czarna
Fosforan
Kukurydza
Pektyna jabłkowa
Mleko
Skrobia kukurydziana
Kofeina
Mleko z puszki
Skrobia ziemniaczana
Chinina
Białko jaja kurzego
Mak
Tauryna
Żółtko jaja kurzego
Ryż
Szafran
Jogurt
Jęczmień
Drożdże
Bifidus
Proso
Proszek do pieczenia
Mleko kwaśne
Soczewica
Żelatyna
Kefir
Nasiona lnu
Maggi
Śmietana
Ziarna sezamowe
Pyłki kwiatów
Maślanka
Soja
Czekolada w proszku
Twaróg
Ziarna słonecznika
Wanilia
Masło
Groszek żółty
Migdały
Margaryna
Groszek zielony
Ocet owocowy
Olej z orzeszków ziem.
Nasiona dyni
Ocet winny
Olej słonecznikowy
Fruktoza
Pistacje
Oliwa z oliwek
Cukier biały
Orzech laskowy
Olej rzepakowy
Cukier trzcinowy
Orzech włoski
Ser żółty twardy
Cukier brązowy
Orzeszki ziemne
Ser żółty miękki
Palatinoza
Orzech brazylijski
Ser owczy
Cukier mlekowy
Kwiat lipy
Camembert
Lukrecja
Orzech pekan
Wieprzowina
Miód pszczeli
Orzech kokosowy
Wołowina
Aspartam
Borowik
Cielęcina
Sorbit
Mięta
Jagnięcina
Mannit
Hibiskus
Kurczak
Xylit
Rumianek
Mięso z królika
Natrium jodatum
Koniak
Mięso z indyka
Maltitol
Pieczarki
Tofu
Sacharyna
Smardz
Pstrąg
Cyklamat
Rzodkiew
Dorsz
Substancja peklująca
Wino białe
Flądra
Sól
Wino czerwone
Krewetki
Sól morska
Piwo
Natrium fluoridum
Cebula
Nescafe
Ziemniaki
Grzyby i pleśnie:
Alternaria tenuis
Pullularia pullulans
Aspergillus fumigatus
Rhizopus nigricans
Botrytis cinerea
Saccharomyces cerevisiae
Candida albicans
Serpula lacrymans
Chaetomium globosum
Sporothrix schenkii
Cladosporium herbarum
Trichophyton mentagrophytes
Curvularia lunata
Ustilago tritici
Fusarium moniliforme
Alternaria alternata
Helminthosporium halodes
Aspergillus niger
Microsporum canis
Fusarium roseum
Mucor mucedo
Mucor racemosus
Neurospora sitophila
Penicillium expansum
Penicillium notatum
Trichophyton rubrum
Phoma betae
Sierść zwierzęca, roztocza, jad owadów:
Kura
Wełna owcza
Kaczka
Świnia
Gęś
Koza
Papużka falista
Wielbłąd
Chomik
Mysz
Pies
Szczur
Królik
Roztocza 1 (Dermatophagoides farinae)
Kot
Roztocza 2 (Dermatophagoides pteronyssinus)
Świnka morska
Jad pszczeli
Koń
Jad osy
Krowa
Pierze
Pyłki:
Klon
Kupkówka pospolita
Szarłat
Lipa
Aster
Mniszek
Bylica (piołun)
Lucerna
Brzoza
Kukurydza
Pokrzywa
Margeretka
Chryzantema
Topola
Dalia
Platan
Dąb
Perz
Olcha
Ambrozja
Jesion
Rzepak
Świerk
Życica trwała
Bez lilak
Grochodrzew
Komosa
Żyto
Jęczmień
Buk czerwony
Szklaniczka
Tomka
Rajgras wyniosły
Szczaw
Ruta
Trzcina
Owies
Wiąz
Grab
Babka
Leszczyna
Wierzba
Czarny bez
Pszenica
Kłosówka wełnista
Wyczyniec łąkowy
Chmiel
Tymotka łąkowa
Psi ząb palczasty
Wiechlina łąkowa
Jaśmin
Kostrzewa łąkowa
Grzebienica pospolita
Kasztanowiec czerwony
Sosna
Metale:
Amalgamat
Ind
Molibden
Tantal
Arsen
Iryd
Nikiel
Tal
Beryl
Kadm
Osm
Tytan
Ołów
Kobalt
Pallad
Wanad
Chrom
Miedź
Platyna
Wolfram
Żelazo
Lit
Rtęć
Cynk
Gal
Magnez
Rubid
Cyna
Złoto
Mangan
Srebro
Toksyny środowiskowe
Chemikalia ogólne:
Chlorometylotiazolon
Balsam peruwiański
Benzokaina
Tiokarbamyl - mieszanka
Alkohol cetylstearylowy
Lanolina
Perfumy - mieszanka
Dwuetylodwutiokarbamad cynkowy
Żywica epoksydowa
Amoniak
Formaldehyd
Antimontrioxyd
Dwuchromian potasu
Kwas benzoesowo-metylowy
Kalafonia
Chlor
Mieszanka tioalkoholi
Lindan (sześciochlorocykloheksan)
Merkaptobenzotianol
Piżmoketon
N-fenylo-N-izopropylo-p-fenylenodwuamina
Mieszanka PCB
Neomycyna,siarczan
Perchloroetylen
p-fenylenodwuamina
Kwas tereftalowy
Żywica butylo-fenolo-formaldehydowa
Czterobromofenol
Paraben - mieszanka
Cement
Spaliny:
Rozpuszczalniki:
Włókna:
Benzyna bezołowiowa
Aceton
Azbest
Benzyna ołowiowa
Metanol
Włókno celulozowe
Olej napędowy
Metyloetyloketon
Włókno szklane
Ropa
Rozpuszczalnik nitro
Włóno ceramiczne
Gaz spalinowy
Alkohol propylowy
Gaz kuchenny (propan butan)
Styren
Dym tytoniowy
Toluen (metylobenzen)
Barwniki i konserwanty
Barwniki:
Przeciwutleniacze:
E 102
tartazyna (żółcień kwasowa)
E 310
propylgallat
E 104
żółcień chinylowa
E 311
octylgallat
E 110
pomarańcz żółta S
E 312
dodecylgallat
E 120
koszenila (karmin)
E 320
butylhydroxianizol (BHA)
E 122
azorubin
E 321
butylhydroxitoluol (BHT)
E 123
amarant
Emulgatory/Stabilizatory:
E 124
czerwień pąsowa 4R
E 322
lecytyna
E 127
erytrozyna
E 406
agar
E 131
błękit patentowy V
E 407
karagen
E 132
indygokarmin
E 410
mączka chleba świętojańskiego
E 142
zieleń brylantowa BS
E 414
guma arabska
E 150
karmel
E 420
sorbit
E 151
czerń brylantowa BN
E 421
mannit
E 153
węgiel
E 422
gliceryna
E 162
betanina, czerwień buraczana
E 440a
pektyna
E 171
dwutlenek tytanu
E 450b
trójfosforan pięciosodowy
E 173
aluminium
E 450c
polifosforan sodowy
Środki konserwujące:
E 535
żelazocyjanek sodu
E 200
kwas sorbowy
E 536
żelazocyjanek potasu
E 202
sorbat potasowy
Wzmacniacze smaku:
E 210
kwas benzoesowy
E 621
glutaminian sodu
E 211
benzoesan sodu
E 622
glutaminian potasu
E 212
benzoesan potasu
E 623
glutaminian wapnia
E 214
etylester PHB
E 627
guanylat sodu
E 216
propylester PHB
E 640
glicyna
E 218
metylester PHB
E 641
leucyna
E 221
siarczek sodu
Różne:
E 222
siarczan sodu
E 905
parafina
E 223
dwusiarczek sodu
E 924
bromek potasu
E 224
dwusiarczek potasu
E 951
aspartam
E 230
dwufenyl
E 952
cyklamat
E 231
ortofenylfenol
E 954
sacharyna
E 236
kwas mrówkowy
E 239
sześciometylenoczteroamina, urotropina
E 251
azotan sodu
E 252
azotan potasu
E 270
kwas mlekowy
E 280
kwas propionowy
E 281
propionat sodu
Oferta
Alergie >>
Terapia antynikotynowa >>
Likwidacja uzależnień>>
Niedobory witamin, minerałów, aminokwasów i enzymów >>
Grzybice >>
Nietolerancje pokarmowe>>
Bóle>>
Leczenie migren>>
Obciążenie organizmu promieniowaniem >>
Wspomaganie odchudzania>>
Diagnostyka i terapia Mora >>
Kontakt
Warszawa, ul. Pomorska 31a
(przy ul. Modlińskiej)
tel. 22 814 52 40
czynne: pon-pt 9:00 - 19:00
Wszelkie prawa zastrzeżone
realmed.pl